Rex stoel met armleuningen van Ineke Hans / Circuform

 325,00

Ineke Hans

Eind 2021 lanceerde Circuform de REX stoel van ontwerpster Ineke Hans, de eerste statiegeldstoel van Nederland. Een heruitgave van de 380 Chair die Ineke Hans in 2010 voor Ahrend ontwierp. De stoel is geïnspireerd op de bekende Revolt-stoel van Friso Kramer.

De productie heeft een zo laag mogelijke ecologische impact. Zo wordt REX gemaakt van gerecycled nylon van kantoorstoel onderdelen, visnetten en tapijt, maar ook ander industrieel afval. stapelbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten. REX is stapelbaar tot 4 stoelen, verkrijgbaar met en zonder armleuningen en samen te stellen in verschillende kleurencombinaties.

Wil je de REX niet meer gebruiken of is deze beschadigd? Dan kun je deze inleveren bij één van Circuforms inleverlocaties en ontvang je altijd € 20,00 retour als een soort statiegeld. Zij maken er dan weer een nieuwe stoel of iets anders van.

Bij ons in de winkel in verschillende varianten te zien. Kom langs om de stoelen in het echt te zien en het geweldige zitcomfort te ervaren.

Op voorraad
Call Now Button