Aanbieding!
101 Copenhagen

Drop Chandelier Bulp mini Grey van 101 Copenhagen

799,00

De ontwerpers Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl ontwerpen in 2018 de prachtige Drop-collectie voor het merk 101 Copenhagen.
De Drop Bulp versie wordt gekenmerkt door lampenkappen in de vorm van een bol aan het uiteinde van de takken. Geïnspireerd door het Deense modernisme en tijdloze iconen. Deze kroonluchter met eigentijdse stijl heeft de charme van de jaren ‘50 behouden. Elegant en grafisch verfijnd zorgt deze kroonluchter voor een zeer aangename en optimale lichtverspreiding door het opaalglas. De lampenkappen passen perfect bij de lichtbundels voor een natuurlijk warm licht dankzij de opaal witte glazen diffusor. Een perfecte verlichting om een ​​warme sfeer te creëren in elk interieur. Drop heeft veel armen om ongelooflijke vormvariaties in de ruimte te creëren, dus het vindt zijn plaats in zowel een woonkamer als een eetkamer. De Drop Bulp is ook prachtig in een kantoor of restaurant.

 

 

 

 

 

 

Advies aanvragen

Beschrijving

Deze verlichting is gemaakt van geoxideerd messing, met de hand geborsteld en biedt uitzonderlijke details voor een prachtige kroonluchter.

Specificaties

  • Afmeting: 71 x 87 x 36 cm (hxbxl)
  • Materiaal: Lamp bollen opaal glas. Armen verguld metaal
  • Fitting: E14 – 230V.
  • Aanbevolen lichtbron: LED 2W (niet meegeleverd)
  • Maximale diameter gloeilamp: 3,5 cm Maximale hoogte lamp: 6,5 cm
  • Geschikt voor ruimtes met een hoogte van 230-320 cm.

Vraag om advies