Cangini & Tucci

La Stilla lamp van Cangini & Tucci

Designer Marcantonio over zijn ontwerp Stilla:

“Water is de bron van het leven. Licht en water zijn twee fundamentele elementen van de natuurlijke wereld. Ik denk aan licht dat wordt weerspiegeld in het bewegende water van een beek die de wortels van bomen voedt, of aan het licht dat doordringt in de diepten van het water van een oceaan. Of aan een druppel water die glinstert in een holte in de rots. Als water onze dorst lest, geeft licht ons warmte en vreugde. Stilla is een eerbetoon aan dat moment, het moment waarop de natuur in stilte haar eigen gang gaat.”

Advies aanvragen

Beschrijving

Over Marcantonio Raimondi Ralerba

Marcantonio Raimondi Malerba is een Italiaanse kunstenaar en ontwerper die bekend staat om zijn niet standaard ontwerpen. Iets waardoor je zijn ontwerpen snel zult onthouden. Marcantonio werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij studeerde aan het Art Institute en de Academie voor Schone Kunsten. Net afgestudeerd werkte hij in de theaterscene en werkt samen met andere ontwerpers aan diverse projecten. Al snel creëerde hij unieke designstukken en kunst objecten.

De verbinding tussen mens en natuur is zijn favoriete thema. Zowel de dynamiek als de schoonheid van de natuur zie je terug in zijn ontwerpen. Als kind al speelde Marcantonio Raimondi Malerba met alles wat hij vond en creëerde wat zijn geest hem vertelde. Al dagdromend terug naar zijn kindertijd en met alles wat hem omgeeft ontwerpt hij zijn geweldige designs, elegant, puur en extrinsiek. Een bekende uitspraak van Marcantonio Raimondi Malerba is: ‘Ik geef de ironie nooit op; ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee zelfs leuk is, kan ik het niet laten om het te beseffen en te maken’.

Vraag om advies