Gazzda

Fina Nightstand van Gazzda

440,00

De Fina Nightstand is onderdeel van de eigentijdse Fina collectie van het merk Gazzda. Herkenbaar door het massief gepolijste eikenhout met afgeronde vormen waardoor het zacht aanvoelt. De greeploze lade met push-to-open is afgewerkt met een linoleum frontje in de kleur Nero Black of Mushroom White.

Afmetingen: 55 x 40 x 45 cm (bxhxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmeting 55 x 40 x 45 cm (bxhxd)
  • Materiaal massief eikenhout. Pootjes: gepoedercoat staal
  • Gewicht 15 kg
  • Afwerking hardwax oil, desktop linoleum
  • Indeling 1 push to open lade
  • Ontwerper Salih Teskeredzic
  • Garantie 1 jaar

 

Gazzda Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistische ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Gazzda is ontstaan vanuit het idee dat thuis een harmonieuze plek moet zijn dat warmte uitstraalt en waar je tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur.

De Fina Nightstand is onderdeel van de Fina collectie van het merk Gazzda. Deze collectie is te herkennen aan de prachtige ronde afwerkingen van het massieve eikenhout met linoleum frontjes. Het rechte pootje, de minimalistische vormen, en het massieve eikenhout geven de kast een serene uitstraling. De frontjes van de Fina zijn gelamineerd met linoleum in de kleuren Nero Black of Mushroom White. Het eikenhout kan afgewerkt worden met Natural oil of White oil. Natural oil maakt het hout warmer. White olie geeft de kast een frisse uitstraling. Op de afbeeldingen is de kast afgewerkt met White oil. Naast de Fina Nightstand vind je ook eettafels, salontafels, kasten, dressoirs, stoelen en meer binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies