Gazzda

Stafa Desk – bureau van Gazzda

1.340,00

Stafa Desk van Gazzda is ontworpen door Mustafa Cohadžic. Het bureau is een klassiek model met een speelse touch door de vakken boven op het bureau. In de vakken van het bureau kun je veel kwijt, zodat je je spullen na het werken er weer netjes in neer kunt zetten. Dit bureau is mooi te combineren met de andere meubelen van Gazzda.

Afmetingen: 140 x 80 x 92 (lxbxh)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

Afmetingen: 140 x 80 x 92 (lxbxh)
Gewicht: 44 kg
Designer: Mustafa Cohadžic

Over Gazzda      

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistisch ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het idee is dat thuis een plek moet zijn dat warmte op wekt waar je helemaal tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. De levertijd is ongeveer 8 weken. De producten worden speciaal voor u gemaakt. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Heb je een vraag over de Stafa Desk of één van de andere producten van Gazzda? Of heb je advies nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Arnhem. Wij helpen je graag verder.

Naast de Stafa Desk van Gazzda vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, dressoirs en andere kasten binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies