Passe Partout

Luigi bank van Passe Partout

v.a.2.330,00

De Luigi bank van Passe Partout is zoals de meest banken van Passe Partout, modulair. Je kunt de bank zo groot maken als je zelf wilt met de verschillende elementen die aan elkaar gekoppeld zijn.
Een designer model met een geweldig zitcomfort. Er zijn vele stoffen, kleuren, materialen en natuurlijk allemaal te zien bij ons in de winkel. Bel ons voor een afspraak of kom gerust langs.

        –   Deskundig en persoonlijk interieuradvies.

          –   Beste prijs/kwaliteitverhouding en (after)service.

          –   Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.

          –   SPYK71 is erkend dealer van Passe Partout.

Info aanvragen

Beschrijving

In 1998 richtte Dirk Steenbeke Passe Partout op. Gedreven door een passie voor zitmeubelen die ervoor moet zorgen dat de eindgebruiker nog meer van hun quality time in huiselijke kring kan genieten. De productie heeft Passe Partout in eigen beheer. Elk detail, iedere schroef aan de zitbank of fauteuil is handgemaakt en is ontworpen door Nederlandse en Belgische topontwerpers als Hans Daalder.

De variaties bij Passe Partout zijn voor vrijwel elk product eindeloos. Je kan namelijk kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, afmetingen en modellen. Dankzij het pure ambachtelijk productieproces en de hoge kwaliteit aan materialen dat wordt gebruikt geniet je eindeloos van je gepersonaliseerde aanschaf.

Naast zitmeubelen vind je ook roomdividers, sidetables en salontafels van hoge kwaliteit bij Passe Partout. Fijne, mooie designs met een klassiek industrieel tintje.

Ben je op zoek naar een product van Passe Partout? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen voor Luigi bank van Passe Partout