Montana Furniture

PAIR sideboard – dressoir van Montana Furniture

v.a.1.559,00

Kom naar de winkel en bestel jouw eigen PAIR sideboard nu met 20 % korting!

PAIR sideboard van het Deense merk Montana Furniture, is de ideale opbergoplossing voor de woonkamer, entree, keuken maar ook als kantoormeubel. De 2 modules zijn afzonderlijk van elkaar neer te zetten als er behoefte is aan een andere indeling. De PAIR kast is te bestellen met elegante pootjes, plint, wieltjes in alle Montana kleuren, maar ook met ophangrails. De bijgeleverde bovenplaat kan worden verplaatst, waardoor de twee modules ook afzonderlijk van elkaar kunnen worden neergezet

Het PAIR dressoir met plint of wieltjes wordt geleverd in één gehele kleur. Je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, plankje, de plint, wieltjes en elk knopje kan ieder in één van de 43 Montana kleuren gekozen worden. Kom dan langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken.

Afmetingen: 139.2 x 69.6 x 38 cm (bxhxd). Poten 12,6 cm. Plinthoogtes 3 of 7 cm.
Advies aanvragen
3 tot 6 weken

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over het PAIR dressoir of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 43 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Mocht je dat willen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen en adviseren je met veel plezier hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Het PAIR dressoir maakt deel uit van de Montana Home collectie; een collectie opbergmeubels en interieurobjecten die worden gekenmerkt door een grafische, simplistische vorm en subtiele, Scandinavische kleuren. De Montana Home Selectie is ontworpen door Peter J. Lassen.

Materiaal: gelakt MDF (waterbasis)

Vraag om advies