Montana Furniture

Flutter kast van Montana Furniture

v.a.3.396,00

De Flutter kast bestaat uit 6 onderdelen, met in totaal twaalf compartimenten. De afwisseling tussen open en dichte vakken maakt dat de kast ideaal is voor het opbergen van verschillende spullen.

Je stelt zelf je eigen Flutter kast samen door één of meerdere van de 43 mooie Montana kleuren en je favoriete onderstel te kiezen.

Kom langs in onze winkel waar we meerdere Montana Home opstellingen hebben staan en laat je inspireren! We helpen je graag verder om jouw eigen droomkast uit te werken.

Info aanvragen

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over de Flutter kast of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 43 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Mocht je dat willen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen. Laat je adviseren hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Specificaties
Materiaal: 12 mm gelakt MDF.
Afmetingen: 139,2 x 118,8 x 38 cm (bxhxd) incl. poten van 12,6 cm.

De Flutter kast maakt deel uit van de Montana Home collectie; een collectie opberg meubels en interieurobjecten die worden gekenmerkt door een grafische, simplistische vorm en subtiele, Scandinavische kleuren. De Montana Home Selectie is ontworpen door Peter J. Lassen.

Offerte aanvragen voor Flutter kast van Montana Furniture